Cukrászda és Étterem Kecskemét, Nagykőrösi utca 2. Tel: 76/900-155 | Cukrászda és Kávéház Kecskemét, Petőfi S. utca 7. Tel: 76/505-949

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

 

I. ÁSZF SZEMÉLYI HATÁLYA

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Jakó Kft mint Szolgáltató szabályzata, melyben a Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőket az általa használt általános üzleti feltételekről annak érdekében, hogy a Megrendelők számára áttekinthető és nyomon követhető legyen a Megrendelés folyamata, fogyasztási információk.

 

vállalkozás adatai:

Jakó Kft.

Ügyvezető igazgató: Jakó Lajos Tamásné
Székhely: 6000 Kecskemét, Petőfi Sándor u.7.

Telefon: 76/505-949
Telephely: 6000 Kecskemét, Nagykőrösi u.2.

Telefon: 76/900-155
Adószám: 10669604-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-101145

 

Kapcsolat:

Honlap: www.jakocukraszda.com
Közösségi média: Facebook, Instagram
E-mail: info@jakocukraszda.com

 

 

II. ÁSZF IDŐBELI HATÁLYA

Az ÁSZF határozatlan időtartamra lép hatályba, visszavonásig érvényes.

III. ÁSZF TÁRGYI HATÁLYA

A jelen ÁSZF tárgyi hatálya kiterjed minden olyan szolgáltatásra, amely a www.jakocukraszda.com weboldalon található.

A Szolgáltató a saját üzemében gyártott és készített sütemények, torták és ételek értékesítését végzi, amelyek listája a weboldalon is megtalálható. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy az általa értékesített termékek katalógusát és árát egyoldalúan megváltoztassa.

IV. ALKALMAZANDÓ JOG

Jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan ügyletre, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. A szerződéskötés nyelve magyar.

A Szolgáltató által értékesített termékek Megrendelő általi megvásárlásával Felek között adásvétel jön létre.

Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben, továbbá az esetleges jogviták eldöntésére a magyar jog, elsősorban pedig a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) vonatkozó rendelkezései irányadóak.

A Szerződő Felek rögzítik, hogy a jogvitákat elsősorban békés úton próbálják meg rendezni, ezért jogvita esetén egyeztetni kötelesek. Amennyiben az egyeztetés sikerre nem vezet, a Felek kikötik a Kecskeméti Járásbíróság / Kecskeméti Törvényszék illetékességét.

V. RENDELÉS MENETE

 

Regisztráció és bejelentkezés

A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges ismételten megadni.

A regisztrációt a webáruház jobb felső sarkában található „Belépés/Regisztráció” feliratra kattintva teheti meg. A *-gal megjelölt, kötelező adatok kitöltését követően a “Tovább” gombra kattintva véglegesíti a regisztrációját. A regisztráció elküldésével az Ügyfél kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a weboldalon közzétett Adatvédelmi nyilatkozat feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi nyilatkozatban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul, elfogadja a Jakó Kft. adatvédelmi nyilatkozatát, valamint  kijelenti, hogy a regisztráció önkéntes, és elmúlt 18 éves.

 A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.

2.3. A Szolgáltató minden regisztrációt egy önálló jogi személyként kezel. A korábban rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, a Profil linkre kattintást követően elérhető adatok módosítása menüpontban van lehetőség. A regisztrált adatok ügyfél által történő megváltoztatásából eredő kárért, hibáért A Jakó Kft-t semminemű felelősség nem terheli.

 

A Jakó Cukrászda által készített tortákra, süteményekre és ételekre rendelést a www.jakocukraszda.com honlapon keresztül –  a rendelés menüpont alatt tud a Szolgáltató fogadni és teljesíteni.

A tortarendeléseket 2 munkanappal előre kell leadni, sürgős esetben csak személyes, illetve telefonon leadott rendeléseket tudunk teljesíteni.

Csak azon rendelések érvényesek, amelyről a Szolgáltató küld visszaigazolást.

A Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőket arról is, hogy a Jakó Kft. eleget tesz a hatályos jogszabályi előírásoknak, így adatvédelmi tájékoztatóval is rendelkezik, amely részletesen tartalmazza a Megrendelők adatainak kezelését. A Megrendelőknek a rendelés leadásával együtt nyilatkozniuk is kell, hogy a Szolgáltató Adatvédelmi Szabályzatát megismerték.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, amelyhez kötve van. A Megrendelő megrendelése jóváhagyásával jelen ÁSZF-et elfogadja, és az itt írtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, amelyért jogi felelősséggel tartozik.

A Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésben megrendelt termék átvételéről és kifizetéséről gondoskodik.

Megrendelés adattartalma:

A megrendelésben kötelezően megadandó elemek:

  • rendelni kívánt torta neve,
  • torta mérete
  • átvétel napja (a rendelés teljesítésének dátuma.
  • átvétel körülbelüli időpontja

 

Egyedi rendelés:

A Szolgáltató a feltüntetett méretekben (8, illetve 16 szeletes) vesz fel internetes tortarendelést, ennél nagyobb szeletszámú torta megrendelését csak személyesen üzleteinkben fogadjuk el.

Allergének:

A Szolgáltató nyomatékosan felhívja a Megrendelők figyelmét arra, hogy a rendelésnél minden felmerülő allergénről adjanak pontos tájékoztatást. A hiányos tájékoztatásból eredő egészségügyi problémákért, allergiás reakciókért felelősséget nem tud a Szolgáltató vállalni.

A torta átvétele:

A termékek az átvétele személyesen a Kecskemét, Petőfi Sándor 7. szám alatti cukrászdában történik.

A megrendelt termékek az alábbi nyitva tartási időben vehetők át:

Hétfőtől vasárnapig 9-20 óráig.

Lemondás, módosítás:

A rendelés leadását követően személyesen, vagy telefonon van lehetősége a Megrendelőnek, hogy a rendelés adatain változtasson, a rendelését módosítsa.

A megrendelt torta lemondása szintén személyesen vagy telefonon történhet.

Fizetés:

A Szolgáltató a megvásárolt termékek vételárát minden esetben a Magyar Köztársaság törvényes fizetőeszközében, forintban határozza meg. A Szolgáltató alanyi adómentes, így az árak nem tartalmaznak ÁFA tartalmat.

A torták árának fizetése a helyszínen, átvételkor történik vagy készpénzzel vagy bankkártyával. Bankkártya terminálunk Mastercard, Maestro illetve VISA típusú kártyákat fogad el.

Fejlesztés alatt: Online bankkártyás fizetés: interneten keresztül is fizethet bankkártyával a B-Payment Zrt. által nyújtott szolgáltatás segítségével. Teljesen biztonságosan, küldheti el bankkártya adatait a bankba. A megadott bankkártya adatokhoz a Szolgáltató semmilyen formában nem férhet hozzá.

VI. TERMÉKEK SZAVATOSSÁGI IDEJE

A Szolgáltató termékei minden esetben frissen készülnek, a hatályos jogszabályoknak és HACCP előírásoknak megfelelő cukrászüzemben készülnek.

A torták tárolása az átvételig 0-5 fok közt történik.

A torták tartósítószereket nem tartalmaznak, megfelelő tárolás mellett (0-5 fok) gyártástól számított 72 órán belül el kell őket fogyasztani.

A nem megfelelő tárolásból, hűtési hiányosságokból eredő íz, állag, minőségromlásért és esetleges egészségügyi problémákért felelősséget a Szolgáltató nem vállal.

 

VII. PANASZ

A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a Megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a Megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a megrendelésével vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@jakocukraszda.com e-mail címre küldheti el.

A Szolgáltató a Megrendelő panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgálja, és a panasz közlésével azonos módon tájékoztatja a Megrendelőt a vizsgálat eredményéről, valamint arról, hogy annak elutasítása esetén milyen jogorvoslati lehetőségek állnak a Megrendelő rendelkezésére.

A Megrendelő a megrendelt termék átvételével igazolja, hogy az adott termék a rendelés szerint készült el.

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ